Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un alumne de l’IES Alt Penedès entrevistarà el president de la Generalitat

L’alumne de l’IES Alt Penedès Javier Domínguez entrevistarà el president de la Generalitat en un programa especial de la Xarxa de Televisions Locals.<br />

<br />El programa s’emetrà per Vilafranca Televisió el proper dimecres 7 de gener a les onze de la nit. L’espai es diu “XQ?” i reuneix estudiants de diversos instituts de Catalunya que preparen un seguit de preguntes i li formulen al president de la Generalitat José Montilla. Es tracta d’un projecte conjunt entre la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Televisions Locals que té un format semblant al del programa de Televisió Espanyola “Tengo una pregunta para usted”.<br />Un dels alumnes que farà les seves preguntes al president de la Generalitat és el Javier Domínguez, alumne de l’IES Alt Penedès. Ens ha avançat que les seves qüestions tractaran diversos temes com l’educació, la crisi o el terrorisme i també ens ha explicat que el procés per triar les preguntes ha estat un treball en equip.<br /><br />El Javier reconeix que està una mica nerviós davant de l’expectació que s’està creant, sobretot entre els seus companys. Però té molt clar que és una ocasió que no es pot perdre. I més quan ell es vol dedicar al periodisme.<br /><br />Recordem que aquest programa es podrà veure el dimecres set de gener a les onze de la nit a Vilafranca Televisió.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: