Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní aconsegueix 2.409 euros per a la Marató de TV3

Comptant l’aportació de l’Ajuntament, que enguany ha estat de 1.500 €, Sant Sadurní ha acabat recollint un total de 2.409,70 € per a la Marató de TV3 dedicada, a la investigació sobre les malalties mentals greus.

El Casal d’Entitats es va convertir en el centre neuràlgic de moltes de les activitats organitzades a la capital del cava, per bé que el Col·legi El Carme o la piscina municipal, van ser altres recintes vinculats directament a la jornada solidària del diumenge 14 de desembre. Pel Casal d’Entitats hi van passar durant el matí unes 200 persones i es van vendre 170 xapes dissenyades pel col·lectiu dels Joves Creadors, que també va donar forma al cartell de la Marató a Sant Sadurní, amb una recaptació de 502 € durant les 4 hores d’activitats.<br />Dies enrere, el Club de Petanca de Sant Sadurní, una de les entitats sadurninenques que ha donat suport a la Marató de TV3, va organitzar un seguit d’activitats amb les quals va recaptar 210 €.<br />El dia de la Marató, cap a 2/4 de 10 del matí, els Diables Se m’n Refum van començar a preparar les brases per servir entrepans de botifarra i de cansalada, acompanyats d’una copeta de vi o cava. A les 10 del matí es va iniciar la primera de les sessions d’spinning que es van dur a terme fins a les dues del migdia, en intervals de mitja hora, al Casal d’Entitats. Aquestes sessions van ser dirigides per especialistes de l’Equip 4 i d’Eucagest i van tenir al voltant de 100 participants.
Durant tot el matí, l’Associació de Puntaires de Sant Sadurní va vendre números per rifar quatre puntes de coixí, i van aconseguir 120 € per la Marató. <br />Paral·lelament a aquests actes organitzats per la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de diverses entitats de la vila, també es van realitzar d’altres activitats, com l’obra de teatre que van representar a l’Escola El Carme els membres de l’Associació d’Afectats per Transtorns Alimentaris i Depressius de l’Alt Penedès (ATAD), amb la qual van recollir 130 €. <br />La Regidoria d’Esports va decidir destinar la recaptació de la piscina municipal del 14 de desembre, que va ser de 67,70 €, a benefici de la Marató de TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: