Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà ha presentat el seu calendari social

El calendari suposa el tret de sortida del programa d’activitats per a celebrar el 40 aniversari de Mas Albornà.

<br />Ahir es va fer la presentació oficial de la segona edició del calendari social elaborat per Mas Albornà. Des d’aquesta fundació, dedicada a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, han impulsat per segon any el projecte de creació d’un calendari amb la finalitat de buscar un element de complicitat i d’unió amb tota la societat penedesenca.
El calendari 2009 pren un to especial, un eminent caire de festa, coincidint amb el 40è aniversari de la Fundació i compta amb la col·laboració desinteressada dels personatges del conegut programa de TV3 "Polònia" els quals han aportat, sense cap mena de dubte, un toc d’humor al projecte. <br />A més a més, el text de presentació del mateix l’ha fet Oriol Grau.

En concret s’ha fet una edició de més de sis mil exemplars per tal d’arribar a la societat penedesenca.

El calendari social 2009 ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada del fotògraf Fèlix Miró, i la il·lustradora Eva Garcés, que ha creat dos personatges que presenten les festes de l’any.<br />D’altra banda el setmanari "El 3 de vuit" distribueix gratuïtament el calendari en la seva edició del proper 24 de desembre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: