Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició “L’aviram i la fira a cel obert” es pot veure aquests dies a la capella de Sant Joan

Aquest any, l'ajuntament de Vilafranca no ha preparat la seva tradicional exposició de Nadal, ja que l'actual situació de crisi econòmica no permetia la despesa. Per aquest motiu, des de l'ajuntament s'ha decidit fer una innovació i traslladar l'exposició "L'aviram i la fira a cel obert" a la Capella de Sant Joan, escenari habitual de [...]

Aquest any, l’ajuntament de Vilafranca no ha preparat la seva tradicional exposició de Nadal, ja que l’actual situació de crisi econòmica no permetia la despesa. Per aquest motiu, des de l’ajuntament s’ha decidit fer una innovació i traslladar l’exposició "L’aviram i la fira a cel obert" a la Capella de Sant Joan, escenari habitual de l’exposició del consistori. D’aquesta manera, els treballs col·lectius de les aules de tercer i quart curs de primària de les escoles públiques i concertades de Vilafranca entorn a la fira del gall, es poden visitar i veure amb deteniment en aquest nou escenari. L’exposició també compta amb un valor afegit: l’opció de penjar els desigs de Nadal.
Al costat dels murals i dels desigs també es poden veure el Tomassot i la Ballarica i el Mussolot del Campanar.<br />L’exposició "L’aviram i la fira a cel obert" es pot visitar fins al sis de gener en l’horari habitual de la Capella Sant Joan.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: