Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP obre la convocatòria de la segona edició dels seus premis, per reconèixer iniciatives empresarials del Penedès i d’arreu de Catalunya

S’han presentat les bases d’aquesta convocatòria, que com a novetat enguany contempla la incorporació de quatre noves categories de guardons, que se sumen a les 6 que ja es van concedir en la primera edició del 2007.

<p />

<br />El president de la Unió Empresarial, Albert Calzada, i el seu gerent, Francesc Simó, han presentat l’edició que es celebrarà el proper mes de maig. Albert Calzada ha comentat que en aquesta segona edició es buscarà donar suport i injectar optimisme als empresaris davant l’actual situació de crisi.

En aquesta convocatòria s’han afegit els Premis UEP a la millor acció formativa, adreçat a empreses del Penedès que hagin destacat pels esforços per promoure la formació entre el seu personal. També s’incorporen les Mencions UEP, tres nous guardons que es concediran a l’empresa més innovadora del Penedès, al comerç o servei més dinàmic del Penedès i a la millor jove iniciativa empresarial del Penedès.<br />Recordem que els sis guardona anteriors eren per a la millor iniciativa empresarial, per a la millor iniciativa d’expansió internacional, per a la millor iniciativa de responsabilitat social empresarial, per a la millor iniciativa mediambiental totes elles del Penedès. I per a la millor iniciativa empresarial i finalment per a la millor iniciativa d’ús de les TIC a nivell de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: