Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma pel Dret de Decidir crea un nucli a l’Alt Penedès

La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) realitzarà una reunió oberta dirigida a totes les persones i associacions que vulguin formar part o col·laborar al nucli comarcal de la Plataforma al Penedès.

 

<div></div>
La trobada es convoca per dijous de la setmana vinent, a les 8 del vespre, a l’Escorxador de Vilafranca.<br />La PDD es defineix com un espai plural, ampli i transversal de la societat civil catalana que lluita per avançar en el procés de construcció nacional. És una eina al servei dels Països Catalans que té l’objectiu de sensibilitzar, promoure i establir campanyes que permetin l’exercici del dret de decidir. <br />Com a moviment social, la PDD promou altres campanyes de sensibilització i de reivindicació com ara la campanya Decideixo Decidir que va aplegar a Vilafranca i comarca un nombre important de voluntaris. <br />Amb l’objectiu de donar continuïtat a aquest treball, aprofundir en els continguts sobre el dret de decidir i fer front des de la comarca a totes aquelles accions i mobilitzacions que es puguin dur a terme en els propers mesos arran de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut, el finançament o d’altres ingerències de l’Estat Espanyol cap a la nació catalana s’ha creat un nucli de la PDD al Penedès.

Totes aquelles persones i entitats interessades en posar-se en contacte amb la Plataforma ho poden fer a través del correu electrònic <a href="mailto:"></a>, del telèfon 629940418 o bé participant a la reunió de dijous vinent, a l’Escorxador de Vilafranca. <br />La presentació pública del nucli de la PDD-Penedès està prevista per al gener de 2009.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: