Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comunitat peruana de Vilafranca i comarca preveu reunir més de 700 persones per celebrar la diada de la Virgen de la Puerta

Un any més, la Hermandad de la Virgen de la Puerta de Vilafranca està preparant els actes per commemorar la seva diada. A Vilafranca ho faran dissabte vinent, amb una missa, una processó i un dinar de germanar.

<p />

<br />Els actes començaran amb una missa a l’església de Sant Francesc, a partir de la 1 del migdia. Cap a 2/4 de 2 sortiran en processó amb la imatge de la Verge per el carrer Sant Pere, Sant Fèlix, Avinguda Catalunya, per arribar a la zona esportiva. Un cop allà hi haurà demostració de vestits i danses típiques del Perú, a l’espera de rebre les autoritats municipals cap a 2/4 de 3 de la tarda, que participaran també en el dinar de germanor que es farà a continuació amb plats típics del Perú. Tot plegat acabarà cap a les 7 de la tarda amb un espectacle pirotècnic muntat per Els 3 mosqueters. El persident de la Hermandad de la Virgen de la Puerta, Rodolfo Carranza, comentava que l’any passat van aplegar més de 700 persones vingudes d’arreu de Catalunya, i fins i tot de fora.

A Vilafranca normalment celebren la festa uns dies abans de la data, per no coincidir amb altres festes, com per exemple la que es fa a Barcelona el proper dia 14 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: