Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Dei Furbi porta Homes de Shakespeare a Cal Bolet

La temporada d’espectacles professionals continua a Cal Bolet divendres amb "Homes de Shakespeare", un espectacle que es podria qualificar de "teatre total" per la capacitat dels actors de treballar alhora la interpretació, el cant i el moviment al mateix temps que aborden un munt de registres diferents, des de la comèdia a la tragèdia.

Hereva de la tradició irreverent i procaç de la comèdia, la companyia Dei Furbi aborda amb humor i ritme la fràgil relació entre la realitat i la ficció i com a rerafons, el segle XXI. En una combinació de teatre de l’absurd i Shakespeare, tres personatges deixen endevinar la relació entre les situacions pròpies dels clowns i la de l’home abandonat al seu destí. Una creació que pren forma a través de fragments escollits de l’obra de Shakespeare, creant una tensió entre absurda i realista, còmica i profundament humana. Una peculiar visió, en la qual els intèrprets són homes que intercanvien el gènere, segons el personatge que representen, tal i com succeïa al s.XVI, quan les dones tenien prohibit per llei pujar a un escenari.<br />Els tres personatges de l’obra sostenen un diàleg divertit i espontani, el provoquen; inventen les accions més absurdes a partir de fragments de l’obra de Shakespeare. Aquests diàlegs, carregats de símbols i d’humanitat, estan acompanyats per la música dels violoncel·listes que s’incorporen a l’acció, amb fragments i cançons de l’època en directe.<br />La representació és divendres a les 9 del vespre a Cal Bolet. Les entrades costen 9€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: