Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La ciutadania de Vilafranca s’ha concentrat aquesta tarda a la plaça de vila per mostrar el seu rebuig a la violència de gènere

A les 7 de la tarda al voltant de 400 vilafranquins i vilafranquines s’han concentrat a la plaça de la vila per manifestar el seu rebuig a l’assassinat d’ahir a la tarda d’una veïna del municipi a mans de la seva ex-parella.

<br />La síndica de greuges de l’Ajuntament de Vilafranca, Glória Valeri, ha llegit una manifest en que ha manifestat el rebuig de la societat vilafranquina i penedesenca davant de qualsevol tipus de violència, però sobre tot de la violència de gènere.
En acabar la lectura del manifest la plaça ha esclatat en un aplaudiment que ha donat pas a un minut de silenci. Entre els assistents, familiars i amics de la víctima que han viscut emocionats aquesta mostra de suport ciutadana.<br />Recordem que Pilar T. Va ser víctima de la seva ex-parella ahir a la tarda, després que quedessin a casa seva on va apunyalar-la. Després el presumpte autor dels fets es va suïcidar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: