Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca acomiaden la temporada amb un sopar multitudinari i emotiu

El sopar de final de temporada tenia lloc dissabte a la nit al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

 Castellers i aficionats de la colla vermella es van reunir per acomiadar una temporada que no ha estat del tot productiva però que ha deixat grans moments, com el viatge que van fer al Marroc, en un projecte encapçalat per l’associació la Llum del Nord. De fet, aquest viatge va centrar una part important del sopar, ja que es va projectar un audiovisual i els membres de la colla van rebre una revista amb l’anecdotari de l’experiència d’intercanvi cultural.
Durant el sopar hi van haver molts moments especials, entre els quals l’acte de reconeixement a la trajectòria de dos castellers dels Xicots de Vilafranca, el Francesc Pasqual i la Tània Macianes.

També es va homenatjar la vídua de Joan Sol, un dels fundadors de la colla, pel seu suport constant als Xicots. I un dels moments més emotius es va viure amb el gran aplaudiment en record a la castellera Ariadna Martí, que va morir recentment a l’edat de 21 anys.

El cap de colla va agrair l’assistència als membres de la colla i a les persones que els donen sempre suport.

També va explicar que aviat celebraran l’assemblea anual i que començaran a pensar en la propera temporada per afrontar-la amb més força que mai.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: