Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parlament de Catalunya contempla en els seus pressupostos elaborar un pla de promoció de l’enoturisme que pot beneficiar el Penedès

El Parlament ha aprovat una esmena del PP als pressupostos per tal d’elaborar un pla de promoció de l’enoturisme a les zones vinícoles de Catalunya, entre elles el Penedès.

La diputada del Partit de Popular de Catalunya, Dolors Montserrat, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació de l’esmena, i n’ha destacat la seva importància pel sector vinícola de la comarca.<br />La diputada popular ha assenyalat que "aquest és un primer pas per convertir la comarca del Penedès en un referent de l’enoturisme" i en aquest sentit ha remarcat que cal fixar molt bé les línies estratègiques a seguir per tal de començar a treballar en un pla tan cabdal per la zona com aquest.<br />Dolors Montserrat ha recordat que aquesta esmena és una reivindació històrica del Partit Popular que, fent-se ressò de les demandes del sector, ha portat en múltiples ocasions al Parlament de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: