Dilluns, 3 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 19 de desembre s’inaugura la pista de gel de Centre Vila. L’associació deixarà alguns carrers sense il·luminar per manca d’acord amb botiguers

Aquest matí s’ha presentat el projecte de la pista de gel, així com la campanya d’aquestes festes de Centre Vila.

Pel que fa a la pista, el president de l’Associació de Comerciants del Centre de Vilafranca, Joan Solà, ha recordat que després de sis anys ja s’ha convertit en una tradició, que tornarà enguany. Aquesta setmana s’iniciarà el seu muntatge, i la inauguració està prevista per el 19 de desembre, coincidint també amb el cap de setmana de la fira del gall. Estarà instal·lada fins el 6 de gener.

El funcionament seguirà el model dels anys anteriors. Les botigues donaran tiquets, i caldrà tenir-ne tres per aconseguir mitja hora de patinatge. Els patins, per qui no en tingui, es podran llogar a la mateixa pista.<br />D’altra banda, pel que fa a la il·luminació dels carrers que conformen Cente Vila, Solà ha explicat que com passa en tots els col·lectius sempre hi ha alguna veu discordant. En aquest cas botiguers, associats o no, que no volen ajudar a cobrir el cost d’aquesta despesa. Davant d’aquesta situació, des de Centre Vila han decidit que els carrers en que no hi ha una majoria de comerciants disposats a col·laborar amb aquesta iniciativa, no s’instal·laran els llums.

Des de Centre Vila comenten que és una situació que s’ha donat altres anys, però que enguany s’ha optat per prendre aquesta decisió davant de la manca de solidaritat d’alguns comerciants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: