Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO convocarà una manifestació a Vilafranca reclamant solucions a la crisi econòmica

En l’actualitat, a l’Alt Penedès i el Garraf ja hi ha més de 30 empreses, que s’han acollit a expedients de regulació.

Tots aquest expedients afecten prop de uns 700 treballadors, que se sumen a una important quantitat d’aturats d’altres empreses mes petites. Això afecta greument la situació econòmica del territori, al mateix temps que crea una incertesa i neguit en les famílies a l’hora d’afrontar el futur mes immediat.
Aquest matí el secretari general del sindicat CCOO a l’Alt Penedès i Garraf, junt amb representants del sindicat de diferents àrees han convocat als mitjans de comunicació per donar llençar un missatge adrçat especialment als empresaris i a l’administració i també han avançat que es farà a finals de gener una manifestació pels carrers de Vilafranca per tal de fer sentir la seva veu.<br />Als empresaris se’ls vol advertir que els motius que han portat a aquesta situació no son els salaris dels treballadors i , per tan, tampoc creuen que els acomiadaments i les congelacions salarials siguin la solució als problemes derivats de la crisis.

Comissions Obreres llança també un missatge a l’administració per que actuï davant d’aquesta situació posant mesures i fent les inversions necessàries per reduir els efectes negatius que estant patint els treballadors.

Des de CCOO també fan una crida, als Empresaris, per que recuperin la responsabilitat social, i recorden que en situacions com la que estem vivint no es pot pretendre mantenir els mateixos beneficis en detriment dels llocs de treball.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: