Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Queden 3 setmanes perquè acabi la campanya de vacunació de la grip

La campanya, amb una durada de dos mesos, va començar a principis d’octubre i acaba el 30 de novembre.

<br />Aquest any a Vilafranca, les persones que tinguin interès a vacunar-se poden adreçar-se directament a la tercera planta de l’ambulatori, des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda. També es pot demanar cita prèvia per telèfon o a través d’Internet. <br />Recordem que aquesta vacuna està especialment recomanada a totes les persones de 60 anys d’edat o més, als afectats per malalties pulmonars o cardiovasculars cròniques, inclòs l’asma, i als professionals que tracten amb gent gran o malalts.<br />A Vilafranca, segons dades de l’Àrea Bàsica de Salut, són prop de 8.000 persones, a Sant Sadurní gairebé 4.800 i a l’ABS Penedès Rural un total de 7.147. A tota la comarca, doncs, s’haurien de vacunar prop de 20.000 persones.<br />Des de l’ICS insisteixen que les vacunes actuals estan molt purificades i gairebé no donen reaccions locals ni generals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: