Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 450 restaurants participen al CARTAVI

En la segona edició del CARTAVI s’han inscrit més de 450 restaurants de tot el país, superant la participació de la passada edició.

 

Un fet destacable de la recepció de cartes és que es detecta una presència més àmplia de referències de vins catalans i que s’ha millorat la imatge i la presentació de les cartes.<br />La novetat és que els premis s’han establert per quatre categories per abastar més àmpliament tota la gamma de restaurants que hi ha. Així doncs, les categories són pels restaurants amb un preu mitjà del cobert sense tenir en compte el vi de fins a 29 euros; de 30 a 49 euros; de 50 a 80 euros, i de més de 80 euros.<br />L’acte de lliurament de premis serà el proper 24 de novembre, al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, i inclourà un showroom de vins i caves amb la presència de més de 25 cellers de Catalunya, acompanyats per degustacions de fuet i formatge de l’Alt Urgell, la Cerdanya i Vic.<br />CARTAVÍ, que compta amb el suport de l’INCAVI, està organitzat conjuntament per l’Associació Vinícola Catalana i la Unió Vinícola del Penedès, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sumillers.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: