Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Vilafranca sorprès per la queixa d’ERC

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca ha volgut deixar clar que no nega informació a cap grup municipal.

Al llarg del mes l’equip de govern pot rebre unes 50 preguntes, i consideren que tot i que hi pugui haver algun retard, no es tracta d’una qüestió generalitzada. El portaveu del grup municipal del PSC, Josep Colomé, s’han mostrat sorprès també pel fet que moltes de les qüestions que Quelart deia que no havien respost s’han tracta a les comissions informatives, tenen a veure amb projectes ja executats o fins i tot alguns que s’estan treballant conjuntament amb ERC.
Colomé insistia en que en aquests moments, en que s’està parlant dels pressupostos municipals, cal apostar per fer més treball en equip i no tant aquestes accions públiques. Consideren que amb voluntat de diàleg, amb una simple reunió, s’hauria pogut solucionar aquesta qüestió.

L’equip de govern s’ha posat també en contacte amb la sindica de greuges per analitzar les preguntes que ERC diu que no s’han respost , i comprovar si coincideix amb les dades de que disposa l’equip de govern.

En tot cas, l’equip de govern també vol tranquil·litzar Josep Quelart en el sentit que si es detecta que hi ha preguntes sense resposta, seran contestades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: