Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya "Benvinguda Palestina" passa per Vilafranca amb diversos actes

La campanya se celebra amb el propòsit d’apropar la cultura del poble palestí a casa nostra.

L’edició d’enguany, que acaba el 30 de novembre, vol posar l’accent en la commemoració dels 60 anys de l’ocupació de Palestina.<br />Concretament a Vilafranca tindran lloc quatre activitats: dues exposicions i dos passis de documentals i es faran a La Fornal. Seran el passi del documental “Defendiendo mi tierra”, aquest diumenge a les set de la tarda. Un altre documental titulat “Leila Khaled Hijacker”, la projecció del qual tindrà lloc el dimecres vinent a dos quarts de nou del vespre. Pel que fa a les exposicions, la primera es titula “Students Under Ocupation” i la segona “Alrededores de un pueblo, la resistencia pacifica en Palestina”. Les dues es podran veure a partir de dimecres a les vuit del vespre.<br />Les activitats i programa complerts es poden consultar al web www.marhaba.palestina.cat.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: