Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Campanya de l’Ampolla acaba dilluns vinent

Els projectes que optin a la Campanya de l’Ampolla es poden presentar fins dilluns vinent, 17 de novembre.

<br /> <br />La Campanya de l’Ampolla 2009 està organitzada per Joves Cristians de Vilafranca amb dos grans objectius: aplegar tots els col·lectius de joves de les parròquies de Vilafranca i comarca en un projecte comú i d’altra banda, ajudar econòmicament a aquelles entitats altruistes i desinteressades a donar un millor servei vers els altres. <br />Les bases de presentació de projectes es poden recollir a la rectoria de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca i  hi ha temps per presentar els projectes fins al dilluns 17 de novembre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: