Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Flyhard continua imparable, ara amb Volem anar al Tibidabo

La nova obra de Flyhard, “Volem anar al Tibidabo”, està rebent bones crítiques des de la seva estrena al Versus Teatre.

La Flyhard continua la seva marxa imparable. Després d’estrenar temporada amb La Ruïna, de Jordi Casanovas, a la Villarroel, la companyia ha estrenat un nou espectacle al Versus Teatre que estarà en cartell fins al 23 d’aquest mes. Es diu “Volem anar al Tibidabo” i, en aquesta ocasió, la direcció és de la dramaturga Cristina Clemente. Les actrius principals són les vilafranquines Roser Blanch i Clara Cols i el repartiment es completa amb Alícia Puertas.<br />“Volem anar al Tibidabo” explica la història de dues germanes, l’Eli i la Marta, que reben la notícia de què la seva mare té alzheimer. L’obra defuig de la tragèdia i proposa una nova mirada a aquesta malaltia. Així, les protagonistes es proposen fer feliços al seus pares. I és clar, els demanen anar al Tibidabo.<br />La directora de l’obra ha volgut parlar del que passa quan els fills s’han de fer càrrec dels pares, un tema que l’inquieta especialment.<br />Clemente va escriure un text per a les actrius de Flyhard que es va poder veure en escena fa uns mesos a Guardiola de Font Rubí. La relació va anar evolucionant fins que Versus teatre va mostrar el seu interès pel projecte.<br /><br />L’obra es pot veure fins al 23 de novembre al Versus Teatre, de divendres a diumenge a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: