Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Empreses de Vilafranca aposten pel turisme de qualitat

Aquest dilluns ha començat a Vilafranca el cicle de sessions formatives per a l’aplicació del Sistema Integral de Qualitat en Destinació, promogut des de la Secretaria d’Estat de Comerç i Turisme del Ministeri d’Economia i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

<br />El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca serà l’ens gestor encarregat de coordinar la implantació aquest sistema de qualitat entre les entitats promotores i les 21 empreses dels sectors serveis, restauració, comerç, hotels i vins i caves que s’han adherit amb el compromís d’esdevenir peces essencials de l’engranatge turístic.<br />Aquest sistema de qualitat s’ implantarà  entre aquest novembre i el maig de 2009, quan les empreses adherides obtindran formació i assessorament tècnic individualitzat completament gratuïts. <br />Les reunions formatives adreçades a les empreses constaran de sessions intersectorials i sectorials, dirigides per consultors especialitzats en serveis turístics. I al finalitzar el procés formatiu i d’avaluació, les empreses podran disposar del distintiu de “compromís de qualitat turística”, una marca de reconegut prestigi a l’Estat Espanyol.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: