Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de Ceràmiques del Foix fan arribar un manifest a Montilla

Els treballadors de Ceràmiques del Foix es van manifestar a Vilanova per fer arribar el seu problema al president de la Generalitat.

Els treballadors es van concentrar a l’entrada de l’edifici Neápolis a la jornada sobre l’Eix Diagonal per tal de fer arribar al president de la Generalitat de Catalunya José Montilla el manifest signat pel comitè d’empresa de Ceràmiques del Foix. En aquest manifest, es remarca que el comitè ja va advertir a finals del 2007 a l’empresa que estaven produint més del compte. El document explica tot el procés que ha tingut lloc des de llavors i fins que, ara, 72 treballadors poden perdre el seu lloc de treball a causa de l’expedient de regulació presentat pel grup Roca.<br />El manifest acaba dient que es veuen avesats a reclamar l’ajut de la màxima autoritat de Catalunya per denunciar la situació.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: