Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els responsables dels Mossos al Penedès satisfets del balanç de primer any de desplegament a la comarca

Aquest dissabte hi havia jornada de portes obertes a les comissaries des Mossos d’Esquadra d’arreu de Catalunya, i també a les des que hi ha a l’Alt Penedès.

Des de les 10 del matí doncs, aquells ciutadans que ho desitjaven podien acostar-se a la comissaria de Vilafranca per visitar les instal·lacions, veure l’equipament i conèixer una mica millor con treballen els Mossos a casa nostra.<br />L’Inspector Daniel Pérez, cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès, comentava que fa poc més d’un any que els Mossos estan desplegats a la comarca, i que la valoració és positiva. Pérez remarcava que a nivell estadístic l’índex delinqüencial és baix, tot i la problemàtica de l’extensió territorial de la comarca. Els responsables dels Mossos valoren també positivament la relació amb les administracions locals

Al llarg de la jornada de portes obertes, els penedesencs van poder doncs visitar parts de la comissaria que sovint no estan a l’abast de la majoria de la població, com ara els garatges, els vestuaris o les cel·les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: