Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos investiguen diversos robatoris a Subirats

En els darrers 15 dies el municipi de Subirats ha estat víctima d’un seguit d’accions delictives que han posat en alerta els veïns, i evidentment també les forces de seguretat.

En aquest sentit, l’alcalde de Subirats, Antoni Soler, ha comentat a la nostra emissora que els Mossos l’han informat que estan investigant els diferents robatoris i que tenen ja alguns indicis. Soler explica que la policia autonòmica considera que es tracta d’accions diferents, sense connexió entre elles, i realitzades per grups i tipologies de delinqüents diferents. Ha estat doncs una coincidència en el temps, amb robatoris a la farmàcia i un establiment de Sant Pau d’Ordal; a l’Hipermercat d’Ordal; al Polígon de Can Bas i a l’estació de Renfe de Lavern. En alguns casos els Mossos consideren que han estat delinqüents professionals, en d’altres que es tracta de delinqüents habituals de la comarca, i en d’altres que els autors podrien ser menors.

Soler remarca que el municipi de Subirats te una superfície territorial molt gran, i creuada per moltes carreteres, que fa difícil el seu control. Tot i això, els Mossos han intensificat aquests dies a seva presència a les carreteres del municipi per exercir un major control. Soler també insisteix en que cal tenir l’hàbit de denunciar els fets delictius que ens afecten, i fins i tot trucar els Mossos en cas de veure alguna situació sospitosa.

Des de Subirats, l’alcalde comenta també que des que fa un any es van desplegar els Mossos a la nostra comarca la relació entre l’administració i la Policia Autonòmica ha estat bona. Amb una bona recepció per part dels Mossos de les inquietuds i necessitats del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: