Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos a la Xarxa d’Espais de l’Aviació Republicana

Santa Margarida i els Monjos encapçala des d’aquest cap de setmana un dels espais temàtics que la Direcció General de Memòria Democràtica de la Generalitat ha establert a tota Catalunya, amb l’objectiu de recuperar i difondre el patrimoni del període 1931-1980.

<br />Aquests espais formen part d’una xarxa de rutes i espais de memòria democràtica que recorren tot el país agrupats en sis grans àmbits, inclòs el dels Espais de l’Aviació Republicana, que neix a proposta dels Monjos per articular el llegat al voltant dels camps d’aviació del Vesper de la Gloriosa. <br />Aquesta xarxa i la corresponent senyalització s’ha estrenat aquest passat cap de setmana als Monjos i s’utilitzarà en tots aquells altres espais repartits pel país relacionats amb l’aviació i la Guerra Civil. A més, la senyalització és la primera que la comarca de l’Alt Penedès incorpora als àmbits del Memorial Democràtic.<br /> 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: