Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet presenta un musical, que va ser la revelació de la temporada passada

Ruddigore o la Nissaga Maleïda d’Egos Teatre ha sorprès el públic i a la crítica i va ser qualificat com la revelació de la passada temporada per el seu treball exquisit, tant a nivell dramatúrgic com musical.

No en va ha rebut el premi del públic de la passada edició de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega.<br />Aquesta comèdia musical és dels britànics Gilbert i Sullivan, els grans autors d’operetes humorístiques ben conegudes com El Mikado, estrenada a Catalunya per Dagoll Dagom. <br />Ruddigore o la Nissaga Maleïda narra la història dels Baronets de Ruddigore, una nissaga maleïda. Tots els que hereten el títol estan obligats a cometre un crim mortal cada dia si no volen morir en terrible agonia. <br />Egos Teatre n’ha fet una “versió més gamberra”, adaptant la trama i fent-la més divertida i actual, segons ha explicat al magazín La Plaça una de les actrius, l’Anna Alborch.

Tots els personatges de l’obra configuren un gran aparador d’antiherois ximples i mediocres. El final de l’obra no és ni feliç ni just. El resultat, un espectacle amb un ritme trepidant que enganxa l’espectador des del primer moment amb les divertides peripècies dels sis personatges.

Egos Teatre va néixer de mans d’una promoció sencera de l’especialitat de teatre musical de l’Institut del Teatre de Barcelona i aquest és el segon muntatge que han creat.<br />Ruddigore o la Nissaga Maleïda es representa aquest vespre, a les 9, a Cal Bolet. Les entrades costen 9€ i es poden adquirir al Telentrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: