Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní engega nova temporada del Voluntariat per la llengua

El Servei de Català de l’Ajuntament de la capital del cava engega una nova temporada del programa “Voluntariat per la llengua” durant aquest octubre.

<br />L’objectiu és posar en contacte persones catalanoparlants amb persones que necessiten reforçar l’aprenentatge oral de la llengua catalana, durant una hora a la setmana, durant 10 setmanes. <br />La presentació de parelles tindrà lloc a finals de mes.<br />Per a més informació, us podeu dirigir al Servei de Català de Sant Sadurní, els matins de dilluns a dijous de 10 a 2 del migdia. També es pot telefonar al 93 818 42 24 o consultar la pàgina <a href="http://www.vxl.cat">www.vxl.cat</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: