Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Escoles d’altres móns", una exposició fotogràfica de Kim Manresa, es podrà visitar a partir de la propera setmana a l’Escorxador

L’Ajuntament de Vilafranca, a través del Pla per la Convivència i el Civisme, organitza una exposició fotogràfica de Kim Manresa titulada "Escoles d’altres móns". L’exposició romandrà a la sala d’actes de l’Escorxador des del 4 de novembre fins al 2 de desembre.

<br />""Escoles d’altres móns" és una mostra fotogràfica que reuneix cinquanta imatges que Kim Manresa ha anat recollint durant anys de treball, en un viatge arreu del món per portar-nos fins aquí, a través de la seva particular mirada, un estudiant palestí, un professor a Guatemala o un grup de nens en el cor d’Àfrica.<br />Són cinquanta fotos que no deixen indiferent ningú, no solament pel que transmeten, sinó per la immensa tendresa amb què estan realitzades, això sense deixar de comptar amb la indiscutible qualitat reflectida a qualsevol de les mostres d’aquest fotoperiodista català. Kim Manresa sap mirar i trobar aquell moment quasi miraculós de les mirades dels nens a les escoles, en diversos països, amb les seves identitats culturals pròpies. No obstant, és en aquesta gran diversitat on la mirada dels nens és similar a la llum i l’esperança que desitgen de la societat i les vides que comparteixen i criden la consciència de la humanitat.<br />L’exposició es podrà visitar en els horaris habituals de l’Escorxador, de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre i els dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: