Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mossèn Pardo oficiarà missa a Torrelles el 2 de novembre

Aquest diumenge tindrà lloc a la catedral de Girona l’ordenació episcopal i pressa de possessió del penedesenc Mn. Francesc Pardo, que d’aquesta manera esdevindrà el nou bisbe d’aquesta seu catalana.

<br />Mossèn Pardo és fill de Torrelles de Foix; va ser ordenat prevere a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca, de la qual en va ser vicari, i també va ser rector de Sant Sadurní.<br />La parròquia de Sant Genís de Torrelles de Foix està de festa pel primer fill del poble que serà bisbe. Per acompanyar-lo diumenge, s’han organitzat dos autocars que aniran fins a Girona a la celebració, i que també passaran per Vilafranca a recollir algunes persones.<br />La primera missa que Mn. Francesc Pardo celebrarà a Torrelles com a bisbe serà el diumenge 2 de novembre, festa dels fidels difunts

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: