Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AMPA de l’IES Eugeni d’Ors ha organitzat dues xerrades sobre el comportament dels adolecents

La primera xerrada serà sobre: Les relacions familiars:els diferents estats emocionals dels adolescents que tindrà lloc el proper dilluns dia 3 de novembre, a la sala d’actes de l’Institut, a les 2/4 de 9 del vespre.

La xerrada serà a càrrec del Centre d’Estudis de l’Esplai (Fundació Catalana de l’Esplai)<br />La temàtica és una reflexió sobre les relacions personals dels pares i mares amb els seus fills i filles que en l’edat adolescent han experimentat un gran canvi. Prendre decisions en l’educació dels fills i filles comporta carregar amb el dubte sobre si s’està actuant amb excessiva rigidesa o permissivitat. Les dificultats augmenten en l’adolescència, quan el qüestionament que prové dels fills i filles es fa més fort. La xerrada vol ajudar als pares i les mares a la comprensió dels canvis emocionals en els adolescents, cercant un marc receptiu i de diàleg, trobant eines educatives adaptades i que puguin facilitar els seu abordatge.<br />La segona xerrada tindrà lloc el dilluns 24 de novembre, també a al sala d’actes, a 2/4 de 9 del vespre i versarà sobre Pèrdues i canvis a l’entorn familiar. Com podem ajudar als nostres fills a superar-los? Tots experimentem, durant les nostres vides, diferents pèrdues emocionals i canvis que ens afecten notablement. Els joves creixen rodejats d’experiències vitals contínues i transcendentals per a la seva maduració i el seu creixement personal.
Aquestes xerrades formen part del Xerrades Programa 2008 Aprendre amb tu que ofereix el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya als centres educatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: