Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Gelida i la regidora d’Educació es reuneixen amb el Conseller Maragall per plantejar necessitats i opcions de futur

El passat 29 de setembre el Conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, va rebre l’Alcalde Lluís Valls, i la Regidora d’Educació i Cultura, Pepa Huerta, per parlar dels principals temes d’aquesta àrea en què s’està treballant des de l’Ajuntament de Gelida.

<br />Començant pels més petits, es va posar sobre la taula la possibilitat de construcció d’una nova llar d’infants, que donaria cabuda al creixent nombre d’infants que hi ha al municipi. També es va parlar de l’ampliació del Montcauet que es durà a terme en els propers tres mesos.<br />Pel que fa a primària, d’entre les diferents qüestions plantejades, es va reclamar agilitar els tràmits que la Generalitat ha de solucionar per a dur a terme la necessària ampliació del CEIP Les Fonts. Es van tractar també les obres de manteniment del CEIP Montcau i les inversions que l’escola requereix.<br />L’ampliació de l’institut de secundària, l’IES Gelida, i la recent posada en marxa de l’Escola Música com a servei municipal van ser d’altres temes que es van parlar amb el Conseller Maragall durant la reunió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: