Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller Llena va inaugurar ahir a Sant Sadurní d’Anoia el XXVI Congrés Internacional del Cava

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, va presidir ahir, a Sant Sadurní, la inauguració del XXVI Congrés Internacional del Cava, organitzat per la Confraria del Cava de Sant Sadurní, en el marc de la 27a. Setmana del Cava, que finalitza diumenge.

<br />El titular del DAR va destacar que el congrés manifesta l’esforç del sector cavista per augmentar la qualitat del cava i satisfer la major exigència dels mercats a través de la inversió en Investigació+Desenvolupament+innovació, voluntat que queda demostrada en el nivell tant dels temes tractats com dels ponents. Per Llena, es tracta del sector més dinàmic de la viticultura, amb gran potencial econòmic, de tradició centenària, i motor del Penedès, un sector que “aposta per la internacionalització i la qualitat”.<br />El conseller va valorar el cava com un producte del país, reflex del talent, l’esforç i la dedicació dels productors i elaboradors. Llena també va instar a ampliar la cultura del cava, defensar i enaltir aquest producte, i va fer palesa la necessitat de desestacionalitzar-ne el consum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: