Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conferència sobre Gabriel Garcia Márquez a la Biblioteca dels Monjos

Dijous 30 d-octubre a les 7 de la tarda la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos acull la conferència "Gabriel García Márquez, més enllà de l’autor" a càrrec del periodista Xavier Ayen.

Ayen, cap de secció de La Vanguardia, escriu a les seccions de Cultura i Magazine, amb la sèrie "Rebeldía de Nobel" per a la qual ha entrevistat 13 premis Nobel de Literatura als seus llocs de residència.<br />És l’únic periodista que ha aconseguit entrevistar Gabriel García Márquez en els últims 20 anys i explicarà com va ser la trobada amb l’escriptor a la seva casa de Mèxic: els records que Gabo té de Barcelona, la seva activitat política, el seu procés creatiu i anècdotes de la seva vida quotidiana. Tot això acompanyat d’un passi de fotografies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: