Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’inicia una nova etapa del programa Solidària de Vilafranca TV

El Solidària és un dels programes més veterans de Vilafranca TV, i des dels seus inicis ha estat distribuït i emès per moltes televisions d’arreu del territori Català, mitjançant la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

<br />Va començar a produir-se l’any 1999 i sempre ha comptat amb el suport del Fons Català de Cooperació, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilafranca.<br />Aquest mes d’octubre comença una nova etapa, renovant el grafisme i també amb un canvi de productor i presentador, que a partir d’ara serà el periodista Jaume Recasens.<br />En el fons el programa manté els mateixos objectius que són els de difondre moltes de les activitats que desenvolupen les ONG’s de Catalunya en l’àmbit de la solidaritat i cooperació internacionals. El programa de 18 minuts tracta temes d’actualitat, oferint reportatges d’activitats solidàries, entrevistes amb personatges i repassant alguns projectes que s’estan desenvolupant actualment. L’espai també ofereix un repàs a l’agenda activitats de la setmana. I com a novetats presenta una web solidària cada setmana de l’àmbit català, una frase solidària destacada i un espai de retrats solidaris, que els telespectadors poden enviar al correu del programa: <a href="mailto:"></a> . Una altra novetat és que el programa es podrà veure en l’apartat a la carta d’internet, a la pàgina web de RTV Vilafranca.<br />El programa Solidària s’emet per Vilafranca TV els dijous a dos quarts de tres de la tarda i també a dos quarts d’11 de la nit. També es repeteix els caps de setmana, els dissabtes a dos quarts de 12 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: