Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Mallofré deixa la direcció de la coral infantil l’Espinguet després de 30 anys

Durant el concert inaugural de l’Auditori de Vilafranca del diumenge 12 d’octubre, la directora de l’Espinguet va anunciar que deixava aquesta funció al capdavant de la coral infantil.

Mallofré va entrar a l’Espinguet quan tenia 4 anys i la seva mare era la directora. Va seguir com a cantaire fins al 14 anys, que llavors era l’edat màxima per a una coral d’aquest tipus. I, als quinze, ja va assumir la direcció del grup dels petits.

Ja han passat trenta anys des de llavors i la directora ha decidit finalment desvincular-se de la coral, ara que existeix un grup estable de professores que prenen el relleu amb força. Tot i així, hi seguirà col·laborant i, de fet, seguirà impartint també les classes de veu.

Ara, Mallofré vol, sobretot, seguir formant-se en el món de la pedagogia musical i ampliar la seva formació. Però té clar que s’ho prendrà amb tranquil·litat.

La ja ex directora de l’Espinguet creu que la coral ha canviat molt en aquests trenta anys, principalment perquè també els nens i nenes han canviat. Per això, la coral s’ha anat adaptant a les novetats i als canvis socials.

En trenta anys, la pedagoga ha viscut moltes experiències i anècdotes. I segueix pensant que el que més li agrada és ensenyar a cantar als més petits.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: