Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní incorpora un segon policia de proximitat

Divendres passat, la plantilla de la Policia Local va incorporar un segon policia de proximitat amb l’objectiu de reforçar el contacte directe amb els veïns de Sant Sadurní.

El nou agent és Carlos Ortega i s’ocupa del sector de l’Eixample i els nous barris, Gat Cendrer i La Triola, mentre que l’agent que va començar la seva activitat com a policia de proximitat el novembre de 2007, es fa càrrec bàsicament de la zona del casc antic. Aquests dos agents desenvolupen la seva tasca de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda, de dilluns a divendres, perquè s’ha optat per prioritzar l’horari comercial.<br />Els policies de proximitat fan la seva tasca bàsicament a peu, per bé que cadascun disposarà d’una moto per facilitar alguns desplaçaments i poder-se moure amb rapidesa en cas de necessitat. Entre les funcions del policia de proximitat també hi ha el contacte periòdic amb les escoles.

<br />L’increment de la policia de proximitat a Sant Sadurní, inclòs en el paquet de mesures que el govern municipal va pactar amb el PP com a condició per donar suport al pressupost, preveu la incorporació de dos agents més el 2009. Quan hi hagi quatre policies de proximitat, dos d’ells patrullaran el matí i els altres dos a la tarda, cobrint aleshores una franja horària més àmplia, que anirà de les 8 del matí a les 9 del vespre, de dilluns a dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: