Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium organitza el sisè curs d’història de Catalunya

La Delegació de l’Alt Penedès d’Òmnium Cultural organitza el sisè curs d’Història de Catalunya, dedicat aquest any a la II República i la Guerra Civil, amb referències explícites al Penedès.

 <br />Impartirà el curs el vilafranquí Daniel Sancho, llicenciat en Història, els dijous en 6 sessions repartides entre el 2 d’octubre i el 18 de desembre, de les 8 a un quart de 10 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca.<br />Aquest curs comptarà amb el recolzament de material audiovisual, esquemes, textos i bibliografia i es lliurarà un diploma a tots els que hi assisteixin amb regularitat. <br />El curs és gratuït per als socis d’Òmnium Cultural i per a la resta de persones que hi vulguin assistir el preu de la matrícula és de 10 euros. Les inscripcions es poden fer al telèfon 93 8921946 (els dimarts i dijous de 8 a 2/4 de 10 del vespre) o el mateix dia 2 d’octubre a l’Escorxador, abans de la primera sessió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: