Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Eugeni d’Ors lluitarà per mantenir el segon curs de Batxillerat Nocturn

Des d’aquest curs, l’IES Eugeni d’Ors només imparteix el segon de Batxillerat Nocturn. Hi ha matriculats 45 alumnes.

<br />Tot i lamentar la pèrdua del primer de Batxillerat Nocturn, el seu director Toni Resta ha afirmat en una entrevista al magazín La Plaça que la lluita actual passa per mantenir el segon, almenys durant un parell d’anys.<br />Resta admet que no serà fàcil perquè el Departament d’Educació argumenta que el nou Batxillerat LOGSE, implantat a partir d’aquest curs, ja permetrà acabar aquests estudis en 3 anys o cursar assignatures soltes. Resta reconeix aquesta flexibilitat però puntualitza que el nou Batxillerat no funcionarà plenament fins d’aquí a 3 anys i per tant si s’elimina el segon de Nocturn, l’Alt Penedès es quedarà sense aquesta possibilitat durant un parell d’anys.<br />Per això, l’Eugeni d’Ors apostarà per mantenir el segon de Batxillerat Nocturn durant un parell d’anys més, com a mínim.

Tradicionalment el segon curs de Batxillerat Nocturn sempre ha tingut una matrícula més alta que el primer, perquè reuneix alumnes que han de repetir el Batxillerat per tercera vegada o que només els queden assignatures soltes i volen compaginar aquests estudis amb la feina.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: