Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona cursa solidària País del Cava, el proper 19 d’octubre, recollirà diners enguany per la Fundació La Marató de TV3

La cursa es presentava divendres a la seu del Consell Comarcal, i s’emmarca també dins dels actes de la 27ena Setmana del Cava.

Es tracta d’una cursa de 13 quilòmetres, que després de l’èxit de la primera edició l’any passat, vol continuar donant a conèixer el mon del cava i alhora col·laborar amb una causa solidària com és la Marató de TV3, que enguany va dirigida a les malalties mentals greus.<br />Des de l’organització s’han proposat batre el record de participació de l’any passat, en que hi van prendre part més de 500 corredors, i també la recaptació que va arribar als 2.500 €. L’objectiu, com comentava el president de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Pere Bonet, arribar als 800 participants.

La sortida serà a la Rambla Nostra Senyora, a les 11 del matí. Els 13 quilòmetres transcorreran per les carreteres C-15 i C-243 fins arribar a Sant Sadurní. El temps per realitzar-la és de 3 hores, es pot fer per tant corrent o caminant.<br />Com a novetat, cal dir que la inscripció es pot fer on-line través de Caixa Penedès, o directament també en qualsevol oficina d’aquesta entitat. El preu de la inscripció és de 5€, que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. El termini és fins el 17 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: