Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 18a Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya descobrirà la comarca, els vins i els caves

<br /> Demà al matí començaran a arribar a Vilafranca els 200 membres dels grups de teatre d’arreu del país que participen a la trobada, que acull la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès.

<br />Entre demà i diumenge hi haurà teatre amb diferents formats i espais, però els assistents també coneixeran la comarca amb una ruta teatral i turística, que també els permetrà visitar caves, així com fer tasts i maridatges.<br />Remei Ullate de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès ho ha explicat la magazín La Plaça.

Les representacions teatrals obertes tindran lloc demà a 2/4 de 9 del vespre, davant del Palau Baltà, a càrrec del grup Llavor d’Art del Pla i a la 1 de la matinada, al teatre Cal Bolet, amb una sessió golfa a càrrec del grup La Torre de Les Gunyoles. <br />Finalment, diumenge a les 5 de la tarda, El Molí dels Monjos representa “Paraules Encadenades” a Cal Bolet i a les 7, el grup TAT de Vilafranca s’encarrega de la cloenda, que es preveu actual, divertida, atrevida i sorprenent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: