Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El magazín La Plaça vol donar eines als pares d’adolescents amb el nou espai Qui t’entengui, que et compri

La filosofia d’aquesta secció quinzenal del magazín matinal de Ràdio Vilafranca és donar recursos als pares amb fills adolescents.

En el programa inaugural, la Cap del Servei de Consum i Salut de l’ajuntament de Vilafranca, Glòria Clavero, ha afirmat que "ens interessa transformar el sentiment de culpabilitat en el de responsabilitat compartida”. L’objectiu és abordar els adolescents sense caure en etiquetes i sobretot, fugint de buscar culpables ja que tots som responsables dels nostres joves.

Al programa hi intervindran professionals de la Universitat Ramon Llull, de l’IES Eugeni d’Ors, del Centre d’Atenció i Seguiment de les Drogodependències, de l’Associació de Mares, pares i familiars de gays i lesbianes o del Centre Salut Mental Infància i Adolescència, entre d’altres.<br />Avui, els joves tenen una allau d’informació, però segons el tècnic de Salut, Dani Borrell, cal processar-la i aquí entra en joc l’educació.

Qui t’entengui, que et compri vol buscar complicitats amb els pares i mares i obrir un diàleg constructiu. Per això, l’espai disposa d’un un bloc perquè els oients puguin fer arribar dubtes, comentaris, suggeriments i opinions sobre cadascun dels temes proposats. Cada quinze dies es presenta el tema i s’ofereix un resum del programa anterior a l’adreça <a href="http://quitentengui.blogspot.com">http://quitentengui.blogspot.com</a><br />Qui t’entengui, que et compri s’emet els dijous amb periodicitat quinzenal, de 2/4 d’11 a 11 del matí, dins el magazín matinal La Plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: