Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de comerciants Centre Vila omple d’activitat la plaça de la vila, amb la tercera edició de la Fira Forastocs

A les 11 del matí de dimarts obria portes aquesta tercera edició de la fira que organitza l’Associació Centre Vila, per tal de posar a la venda productes de final de temporada. De fet com diu el nom de la fira, de liquidar stocs.

El vice president de Centre Vila, Pere Albornà, comentava que aquest és el segon any que tiren endavant aquesta iniciativa, tot i que sigui la tercera edició. La primera va ser l’estiu passat, una segona edició que es va fer a la tardor, i ara tot just abans de Festa Major aquesta tercera.<br />La novetat d’enguany, com explica Albornà era que l’horari d’obertura és ininterromput, de les 11 del matí a les 11 de la nit.

L’objectiu d’aquesta iniciativa la comentava també el vice president de Centre Vila, tot remarcant que a banda de liquidar els estocs de temporada, es vol donar a conèixer també la diversitat de productes que ofereixen els establiments de l’associació.

De fet a les carpes instal·lades a la plaça de la vila, s’hi pot trobar roba i moda, decoració, complements o viatges entre d’altres. Els membres de Centre Vila volen, tot aprofitant encara el període de vacances i que hi ha força gent que passeja per el centre de Vilafranca, donar-se a conèixer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: