Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca preveu mesures especials aquesta Festa Major de cara als talls provocats per diversos actes

Aquests dies ja hem anat comentant alguns talls de circulació que es produiran en alguns carrers de la vila a causa de diversos actes de la Festa Major. Des de la Policia Local comenten que tot i que sembli que tots els anys son similars pel que fa a aquestes qüestions, sempre hi ha canvis.

Sense anar més lluny, per exemple, canvien els administradors. Això fa que algunes processons i castells de focs per exemple canvien cada any d’ubicació. <br />A més enguany s’afegeix, com explica l’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Jordi Alemany, el fet que un indret tant cèntric i utilitzat com al Rambla de Sant Francesc està en obres. Això ha portat a que la majoria de les activitats que s’hi feien, com per exemple la tronada del dia 29, es facin a la Rambla de Nostra Senyora. Aquesta estarà tallada al pas de vehicles des de les 6 de la matinada del dia 29 fins aproximadament 2/4 d’11 de la nit del 1 de setembre. HI haurà rutes alternatives senyalitzades, per tal de mirar d’evitar en el possible problemes de circulació.

D’altra banda, el cap de la Policia Local de Vilafranca apuntava que les obres a la Rambla de Sant Francesc provocaran també algunes alteracions en els recorreguts a peu de les persones que assisteixen als diferents actes de la Festa Major. Comentava que carrers com Sant Joan i La Parellada hauran d’absorbir possiblement més quantitat de vianants.<br />Recordem que a banda d’aquests, hi haurà talls de circulació com per exemple el del carrer Eugeni d’Ors el dia 2 de setembre des de les 10 del matí, a causa del ball de cloenda de Festa Major. O els que estan relacionats amb el pas de les cercaviles i processons dels dies 29, 30 i 31 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: