Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La galeria Sicart estrena la mostra D’Eros i Thanatos

La galeria del carrer de la Font ha inaugurat aquest cap de setmana l’exposició Vilafranca Contemporània 2008, titulada D’Eros i Thanatos.

Aquesta mostra recull les obres de tretze artistes diferents de manera que, en conjunt, fa un repàs per totes i cadascuna de les etapes de la vida, del naixement a la mort.

Així podem trobar imatges que reflexionen sobre la innocència de la infantesa, la confusió de l’adolescència, la rebel·lia de la joventut, la crueltat del pas del temps o l’acceptació de nosaltres mateixos quan arriba la vellesa. Molts dels autors d’aquestes obres ja han passat anteriorment per la Galeria Sicart en exposicions individuals o en altres col·lectives. És el cas, per exemple, de Muu Blanco, Roger Guaus, Diego Beyró o la vilafranquina Gisela Ràfols. Però també hi ha treballs que es podran veure amb més amplitud més endavant.

Ramon Sicart ha destacat especialment que aquesta exposició reflecteix l’esperit de la galeria. D’Eros a Thanatos es pot visitar fins a l’11 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: