Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’avinguda de Barcelona estarà tallada els tres dies forts de la Festa Major

D’altra banda, aquest any s’engega l’anomenat Espai Celler amb la col·laboració d’elaboradors, la D.O Penedès, UVIPE i l’INCAVI.

Les obres de la Rambla de Sant Francesc estan provocant diversos canvis a Vilafranca, i d’alguna manera afecten també la Festa Major d’enguany. Per exemple, les obres han portat a que les carpes que habitualment s’instal·laven en aquest espai, es traslladin enguany a la propera Rambla de Nostra Senyora. Aquest fet, com explica l’administrador Marc Parés, ha comportat que només se’n puguin encabir dues. Aquesta nova ubicació ha portat també als administradors a haver de plantejar recorreguts un xic diferents a l’hora de les processons per tal que aquestes no es vegin perjudicades per els espectacles i les mateixes carpes. Parés apuntava també que els dies 29, 30 i 31 d’agost, l’Avinguda de Barcelona es tallarà, però que quedarà novament oberta el dilluns 1 de setembre.

D’altra banda els administradors han decidit aprofitar l’espai de la Plaça Penedès, en que habitualment es feia el castell de focs de cloenda que enguany s’ha traslladat al Parc de Sant Julià, per situar-hi el que han anomenat espai celler. Es tracta d’una carpa amb un petit escenari i la presència de bodegues vilafranquines. Els cinc administradors continuen treballant doncs ja per ultimar els darrers detalls de la Festa Major de Vilafranca 2008, que començarà com és habitual el 29 d’agost amb la tronada d’inici de festa, que enguany es llençarà des de la Rambla de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: