Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió de Botiguers de Sant Sadurní es converteix en soci corporatiu de la UEP

<br /> El president dels botiguers sadurninencs, Robert Cardús, i el de la Unió Empresarial del Penedès, Albert Calzada, van signar dilluns, a la capital del cava,  un conveni de col·laboració entre les dues entitats.

<br />Aquest conveni estableix un marc de col·laboració pel qual compartir serveis, activitats i accions mútues en tots aquells temes que resultin  d’interès  general per l’empresariat de les comarques del Penedès. <br />Segons aquest acord, la UBSS s’incorpora com a soci corporatiu a la UEP i a la vegada es converteix en un “Punt UEP” a la capital del cava, redireccionant a la UEP aquelles empreses interessades en sol·licitar els seus serveis empresarials. Així mateix, la UEP actuarà com a prescriptor de la UBSS  a través dels seus canals de comunicació i contacte directe amb les empreses penedesenques difonent les seves activitats i serveis.<br />El president de la UBSS, Robert Cardús, ha destacat la importància d’unir esforços i els recursos de què disposa cada organització en benefici del teixit empresarial del Penedès.

Per una banda, els 140 socis de la UBSS podran gaudir dels descomptes i avantatges que ofereix la UEP així com fer ús de les seves instal·lacions, i <br />per altra banda, els associats a la UEP també podran beneficiar-se dels serveis i activitats que organitza la UBSS.

El president de la UEP, Albert Calzada, ha afirmat que d’aquesta manera s’apropen físicament al teixit empresarial de Sant Sadurní i reforcen el seu paper de grup de pressió empresarial dins el Penedès.

Amb aquest conveni, ja són prop de mil les empreses penedesenques associades a la UEP, 430 de les quals ho són de manera directa i la resta a través dels quatre socis corporatius que formen part de la Unió Empresarial del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: