Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca als Jocs Europeus de Policies i Bombers

La Policia Local de Vilafranca participa als Jocs Europeus de Policies i Bombers amb el resultat d’una medalla de bronze en natació. La medalla va ser per a l’agent Begoña Martínez.

<br />La setmana del 23 al 29 de juny, quatre agents de la Policia Local de Vilafranca del Penedès van desplaçar-se a la ciutat gallega de Pontevedra per participar en els II Jocs

Europeus de Policies i Bombers-EUROPOLYB 2008.<br />Aquests jocs, que se celebren cada dos anys, ha comptat en aquesta edició amb 43 modalitats esportives diferents i amb la participació de més de 2.300 atletes inscrits, procedents d’arreu d’Europa.

Els agents de la Policia Local de Vilafranca Fran Martín, Alberto Martín, José M. Guarinos i Begoña Martínez, han participat en diverses modalitats esportives. <br />Entre els resultats obtinguts destaca la medalla de bronze aconseguida per l’agent Begoña Martínez en la modalitat de 50 metres estil lliure de natació.<br /><br />El balanç d’aquesta participació ha estat valorada pels agents com a molt positiva. Per a ells era el primer cop que prenien part d’una competició com aquesta, tot i que havien participat en l’organització d’esdeveniments similars.<br /><br />Aquestes proves s’han disputat en diferents dies de la setmana, de manera que alguns dels agents poguessin participar en diverses proves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: