Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM de Sant Martí Sarroca recupera el ball de diumenge i substitueix el teatre per varietats

Amb el lema “Ja hi tornem a ser!!!”, la nova comissió de festes martinenca ha dissenyat la Festa Major 2008 que se celebrarà del 17 al 21 de juliol amb un pressupost aproximat d’uns 50.000 euros.

Els actes presenten algunes novetats destacades: el pregó de Festa Major, que fins ara es feia el divendres al carrer i de nit, s’avança a mitja tarda i es trasllada a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Enguany, va a càrrec de Maria Gálvez, mestra de l’escola bressol El Xic Martinenc.<br />D’altra banda, Diumenge es recupera el concert ball i finalment, el tradicional espectacle teatral de dilluns es substitueix per un espectacle de varietats gratuït i pensat per a tots els públics.<br />El nou president de la comissió de festes, Jeremías Martín, ha explicat que l’obra teatral els acostuma a costar uns 16 mil euros i només hi assisteixen unes 600 persones, saldant-se amb números vermells. Per això, proposen traslladar el teatre al novembre, per Sant Martí.

Altres activitats destacades són el castell de focs artificials i l’exhibició de foc de divendres, el ball amb la Grupestra Centauro de dissabte a la nit o la cercavila alternativa i el ball de nit amb l’orquestra Carrusel de diumenge a la nit.

<br />La Comissió de Festes ha destacat l’originalitat de la portada del programa, realitzada per la jove artista de la Rovira Roja Ingrid Rubio, on s’insinua un percussionista sota un esclat de llum i color.<br />També destaca la varietat de productes de merchandising que es posaran a la venda relacionats amb la Festa Major.

L’objectiu és contribuir al finançament de la festa perquè la comissió ha hagut de constituir-se com a entitat sense ànim de lucre i a partir d’ara, totes les factures que emeti hauran de contemplar el 16% d’IVA, canvi que encarirà el pressupost d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: