Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Bleda s’omple de pancartes en contra de la reparcel.lació

En motiu de l’aprovació inicial, per segona vegada, del projecte de reparcel.lació, els veïns de La Bleda, a Sant Martí Sarroca, han aprofitat el ressò de la Festa Major, celebrada el passat cap de setmana, per posar en evidència la mala actuació de l’ equip de govern de Ramon Carbó en aquesta problemàtica urbanística.

<br />Així, l’Associació de Veïns Afectats, ha penjat al nucli de la Zona Urbana de La Bleda un conjunt de pancartes reivindicatives i a totes les cases dels veïns de l’Associació hi llueix un llençol amb el lema “Veïns en lluita!” i “Barri a la ruïna”. Alguna d’aquestes pancartes ha estat retirada per la brigada municipal en una actuació que l’Associació considera pròpia de governs dictatorials, amenaçant i coaccionant a veïns perquè en permetessin la retirada.<br />L’Associació de Veïns Afectats, que agrupa al voltant del 80% dels veïns de la Zona Urbana de La Bleda, ha decidit continuar defensant els interessos del poble i seguir la lluita a totes bandes. Judicialment, es presentaran un conjunt d’al·legacions que posen de manifest un cop més, l’error irreparable a nivell social i urbanístic que representaria el fet que un projecte com aquest s’arribés a portar a terme, tal com pretenen Ramon Carbó i els seus regidors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: