Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep M. Mateu es jubila després de gairebé 30 anys a l’ajuntament

Josep Maria Mateu es jubila després de treballar per l’Ajuntament de Vilafranca des del 1979. Mateu és molt conegut a la vila per la seva feina però també per la seva vinculació al món de l’esport i a l’associació de veïns del Molí d’en Rovira.

<br />Mateu era fins ahir el responsable del manteniment dels edificis municipals. Va començar a treballar per l’ajuntament de Vilafranca l’any 1979, amb el primer consistori democràtic. En aquells moments, es dedicava a tenir cura de la piscina i dels pocs equipaments esportius que hi havia a Vilafranca llavors. Poc a poc es va anar encarregant de més equipaments fins que fa uns quinze anys es va responsabilitzar de tots els edificis municipals. Mateu recordava que va començar amb una trentena d’edificis i ara ja n’hi ha 65. &nbsp;

Josep Maria Mateu és també molt conegut a la vila per la seva tasca continuada en el món de l’esport, la seva veritable passió. De fet, quan va començar a treballar per l’ajuntament, va abandonar la seva feina com a professor d’educació física.

Mateu es jubila però diu que vol continuar treballant per la vila perquè encara li queden moltes coses per fer. Mateu, que farà els 65 anys el proper 4 d’agost, va rebre ahir un petit homenatge dels seus companys a l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: