Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els canvis vitals centren una xerrada de l’Espai de Vida Conscient

A l’Escorxador es va fer dimarts al vespre aquesta xerrada que organitzava l’Espai de Vida Conscient, una entitat creada ara farà dos anys i que té per objectiu, recordem-ho, conèixer i compartir experiències de vida interior, explorar camins de recerca espiritual i promoure la vida conscient. 

Sota el títol “els canvis: canvis vitals i petits canvis” es van repassar situacions i experiències de canvis que han representat un abans i un després en la vida de les persones o per contra han estat poc significants. Els assistents van coincidir a assenyalar que les pors i les angoixes poden dificultar que es tirin endavant els canvis i es puguin acabar per assumir plenament.

La xerrada s’emmarca en l’àmbit de l’espai interior, a càrrec d’Esther Serret. Aquest és un espai que periòdicament els serveix als membres de l’entitat per reflexionar sobre temes d’interès personal i social que senten i viuen cada dia. Un espai amb el qual contribueixen a l’autoconeixement i el reiximent personal.

La propera xerrada serà dimarts que ve al vespre, també a l’Escorxador. Dins l’espai de silenci, Cristina Rodríguez oferirà una proposta orientada a la redescoberta del nostre silenci interior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: